Websites over boeken

Hieronder vind je enkele interessante website over boeken.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goed kookboeken? Op Bestekookboeken.com vind je de beste en best verkochte kookboeken. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaam aan vermagert. Ondertussen staan er ook al nieuwe kookboeken uit 2017 op de websites en populaire kookboeken om vegetarisch te koken, voor de barbecue of kookboeken om lekker te gaan bakken. De nieuwste lijst is een top 10 kinderkookboeken met kookboeken waarmee kinderen zelf aan de slag kunnen gaan en hun eigen maaltijden kunnen gaan klaarmaken.

BesteKinderboeken.com

Een site met de beste kinderboeken voor alle leeftijden tot en met 12 jaar: babyboekenvoor 1 en 2 jaarvoor 3 en 4 jaarvoor 5 en 6 jaarvoor 7 en 8 jaarvoor 9 en 10 jaar en tenslotte voor 11 en 12 jaar.

SpannendeBoeken.com

Spannende Boeken is een website die gericht is op de beste spannende boeken en thrillers. De belangrijkste lijst is de lijst met de beste thrillers van 2018, maar ook voor vorig jaar hebben we een lijst van beste thrillers van 2017. Daarnaast heb je er ook nog allerlei lijsten zoals thrillers met seriemoordenaars, Scandinavische thrillers, thrillers in Detective & Mysterie en nog veel meer. Voor de liefhebbers zijn er ook top tiens van de beste psychologische en literaire thrillers.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste science fiction boekenbeste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortdurend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken.

BesteFantasyBoeken.com

Zoals de naam het al aangeeft gaat het op deze website helemaal over fantasy boeken. De beste fantasy boeken om nog duidelijker te zijn. Je vind op de website uitgebreide pagina's met de beste fantasy boeken series, fantasy boeken voor jong volwassenen en bijvoorbeeld ook nog fantasy boeken voor Harry Potter fans. Een bundeling van de populairste fantasy boeken van het moment met ook ruime aandacht voor de echte fantasy klassiekers. een aanrader voor wie van science fiction boeken houdt.

Horrorboeken.com

Op HorrorBoeken.com vind je, zoals de naam al aangeeft uiteraard lijsten van de beste horror boeken ooit. Met ook een top 10 van de beste horror boeken, en lijsten met de beste horror boeken series en beste horror boeken jeugd.

Op nummer 1 bij de beste horror boeken staat het onvolprezen It (Het) van Stephen King. Bij de beste horror boeken series staat ook weer een boek van King, namelijk De Scherpschutter, het eerste deel uit De Donkere Toren horror serie van de meester van de horror zelf. Maar je vindt nog veel meer horror boeken op de site, soms minder bekend, maar altijd steengoed. Hoe je van het horror genre, dan moet je zeker eens een kijkje gaan nemen op HorrorBoeken.com!

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste science fiction boeken vinden. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste science fiction boeken series en de beste science fiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste science fiction boeken voor fantasy fans.

Boekentips.com

Boekentips.com  is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site is nog in opbouw maar je kan er al verschillende interessante lijsten van boeken aanraders terugvinden. Onder andere lijstjes van de best verkochte boeken en romans van 2017, zowel van Nederland als België. Recente lijsten zijn lijsten van de beste horror boeken ooit, beste oorlogsboeken ooit en de beste kookboeken van 2017.

Books To Read

Books To Read is een Engelstalige site waar je je volgende favoriete Engelstalige boek kan ontdekken. Ontdek er Engelstalige boeken bestsellers en aanraders. Zoek naar boeken op basis van auteur, titel of trefwoorden. Of zoek op basis van het ISBN nummer van het boek.

Andere websites

Op Moppenbak vind je de beste moppen en grappen en de beste moppen voor kinderen (inclusief Jantje moppen).

Op De Top 10 lijstjes vind je de leukste top 10 lijsten, zoals een lijst met de 10 beste voetbal clubs ter wereld.