Alle films en series van regisseur Robert Rodriguez (1-10)

Bekijk hier alle films en series van regisseur Robert Rodriguez. Deze lijst van dvd's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte films van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 films of series getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien DVD's van Robert Rodriguez te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over deze regisseur op volgende link: boeken over 'Robert Rodriguez'

Uittreksel van Wikipedia zoekopdracht voor 'Robert Rodriguez'

Robert Anthony Rodriguez (San Antonio (Texas), 20 juni 1968) is een Amerikaanse filmregisseur. Zijn grote doorbraak was de Spaanstalige film El Mariachi uit 1992. Deze film kostte slechts 7000 dollar en bleek een groot succes. De film is een combinatie van actie en geestige dialogen waarin een naïeve muzikant wordt aangezien voor een schietgrage drugsbaron.

> lees verder
DVD | Engels | 25 september 2001
4.2 op 5 sterren
DVD cover van KISS THE GIRLS (D)
Acht ontvoerde vrouwen. Alle acht beeldschoon. Alle acht talentvol. Alle acht lopen ze gevaar dat hun leven bruut beëindigd zal worden als rechercheur Alex Cross en kroongetuige Kate McTiernan de moeilijk grijpbare ''verzamelaar'' Casanova niet kunnen vinden. Vanuit het diepe zuiden tot aan de Californische kust is de jacht geopend in deze uitdagende race-tegen-de-klok-thriller, gebaseerd op de bestseller van James Patterson. Ashley Judd speelt de vindingrijke en eigengereide McTiernan. Ze is de enige die heeft kunnen ontsnappen uit Casanova's schuilplaats en is vastbesloten haar...
›› meer info en gelijkaardige dvd's
DVD | Nederlands | 01 november 2006
4 op 5 sterren
DVD cover van From Dusk Till Dawn
De moordzuchtige broers Gecko (George Clooney en Quentin Tarantino) zijn op de vlucht na een bloedige bankoverval. Ze dwingen een priester (Harvey Keitel) en zijn spannende tienerdochter Juliette Lewis) om hen de grens met Mexico over te smokkelen. Daar overnachten ze in een obscure toplessbar middenin de woestijn: de ‘Titty Twister’. Alles lijkt normaal, maar ‘s avonds verschijnen ineens honderden vampiers!!! En ze kunnen het bloed van de Gecko broers wel drinken! Keiharde gevechten volgen om de aanvallen van de demonen te overleven.
›› meer info en gelijkaardige dvd's
DVD | 01 december 2006
3.4 op 5 sterren
DVD cover van Four Rooms
FOUR ROOMS is een ontzettend leuke, unieke comedy met vier verschillende verhalen in één hotel. Met de wereldsterren Bruce Willis, Madonna, Salma Hayek, Quentin Tarantino, Marisa Tomei, Valeria Golino, Tim Roth en Antonio Banderas. Onder meer geregisseerd door Quentin Tarantino (Reservoir Dogs, Pulp Fiction) en Robert Rodriquez (The Faculty, Spy Kids 1 en 2). Het is oudejaarsavond en in een hotel beleeft piccolo Ted de allerergste avond van zijn leven. In één kamer houdt een bende heksen een ritueel, maar helaas: ze zijn sperma vergeten! Of de piccolo ze even kan helpen. In kamer 2 treft...
›› meer info en gelijkaardige dvd's
DVD | Engels | 23 mei 2007
4.2 op 5 sterren
DVD cover van Rat Race
Een casino-eigenaar (John Cleese) heeft iets leuks bedacht: wie het eerst door de woestijn reist, krijgt twee miljoen dollar. Dat laten de kandidaten zich geen twee keer zeggen. Met helicopters, de trein, een schoolbus vol gillende dames, een luchtballon, een raketwagen en de auto van Hitler proberen o.a. Rowan Atkinson, Whoopi Goldberg, Cuba Gooding Jr, en Seth Green zo snel mogelijk bij het geld te komen. Zo'n gigantische bende heb je nog nooit meegemaakt. Ooit een koe tegen je voorruit gehad? Dat bedoelen we.
›› meer info en gelijkaardige dvd's
DVD | Engels | 10 november 2010
4.3 op 5 sterren
DVD cover van Desperado Colleciton - Triple Pack
El Mariachi Een jonge gitarist trekt door New Mexico om ergens zijn boterham te kunnen verdienen. Het wordt hem wel moeilijk gemaakt als zijn gitaarkoffer verwisseld wordt voor een zelfde koffer, maar dan met zware wapens. Een vergissing, maar hij moet wel een bende moordenaars van zich afhouden! Desperado Antonio Banderas is Mariachi, een Mexicaanse muzikant die vastbesloten is af te rekenen met de moordenaar van zijn vriendin. Gewapend met een gitaarkoffer vol munitie en met de hulp van zijn beste vriend en de bloedstollend mooie eigenares van de plaatselijke boekhandel, neemt Mariachi het...
›› meer info en gelijkaardige dvd's
DVD | Engels | 14 januari 2015
3.9 op 5 sterren
DVD cover van Sin City 2: A Dame To Kill For
In dit langverwachte vervolg op Robert Rodriguez veelgeprezen Sin City uit 2005 slaan Rodriguez en Frank Miller wederom de handen ineen voor deel 2 van de graphic novel verfilming. In Sin City: A Dame To Kill keren we terug naar de straten van deze duistere stad waar paden van bekende en koelbloedige personages als Nancy, Dwight en Marv kruizen met de meest beruchte bewoners van de stad. In Sin City speelt de arrogante pokeraar Johnny een levensgevaarlijk spel en wordt op brute wijze mishandeld wanneer hij zich keert tegen de gevaarlijkste man van de stad, senator Roark. Ook...
›› meer info en gelijkaardige dvd's
Blu-ray | Engels | 22 april 2015
5 op 5 sterren
DVD cover van From Dusk Till Dawn (Blu-ray)
De moordzuchtige broers Gecko zijn op de vlucht na een bloedige bankoverval. Ze dwingen een priester en zijn spannende tienerdochter om hen de grens met Mexico over te smokkelen. Daar overnachten ze in een aftandse toplessbar middenin de woestijn: de 'Titty Twister'. Alles lijkt normaal, maar 's avonds verschijnen ineens honderden vampiers!!! En ze kunnen het bloed van de Gecko broers wel drinken! Keiharde gevechten volgen om de aanvallen van de demonen te overleven. Het wordt een waanzinnige, spetterende helse slachtpartij. Maar of ze zo'n overmacht de baas kunnen...
›› meer info en gelijkaardige dvd's
DVD | Engels
4.8 op 5 sterren
DVD cover van Alita: Battle Angel
In dit adembenemende avontuur van hoop en wilskracht wordt de cyborg Alita (Rosa Salazar) zonder herinneringen wakker in een post-apocalyptische wereld. Op zoek naar haar verleden ontdekt ze haar ongelooflijke lot.
›› meer info en gelijkaardige dvd's
Blu-ray | Engels
4.8 op 5 sterren
DVD cover van Alita: Battle Angel (Blu-ray)
In dit adembenemende avontuur van hoop en wilskracht wordt de cyborg Alita (Rosa Salazar) zonder herinneringen wakker in een post-apocalyptische wereld. Op zoek naar haar verleden ontdekt ze haar ongelooflijke lot.
›› meer info en gelijkaardige dvd's
4K_Blu-ray | Engels
4.8 op 5 sterren
DVD cover van Alita: Battle Angel (4K Ultra HD Blu-ray)
Van de visionaire filmmakers James Cameron en Robert Rodriguez komt nu dit spectaculaire cyberpunk-avontuur. Een vrouwelijke robot (Rosa Salazar) wordt in de 26e eeuw op de schroot gevonden en hersteld door een wetenschapper (Christoph Waltz). Eenmaal gerepareerd blijkt ze geprogrammeerd met zeer gevaarlijke vechttechnieken. Dit artikel bevat 3 discs te weten een 3D Blu-ray, Blu-ray en een 4K Ultra HD versie.
›› meer info en gelijkaardige dvd's