Alle films en series van regisseur Robert Rodriguez (1-10)

Bekijk hier alle films en series van regisseur Robert Rodriguez. Deze lijst van dvd's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte films van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 films of series getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien DVD's van Robert Rodriguez te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over deze regisseur op volgende link: boeken over 'Robert Rodriguez'

Uittreksel van Wikipedia zoekopdracht voor 'Robert Rodriguez'

Robert Anthony Rodriguez (San Antonio (Texas), 20 juni 1968) is een Amerikaanse filmregisseur. Zijn grote doorbraak was de Spaanstalige film El Mariachi uit 1992. Deze film kostte slechts 7000 dollar en bleek een groot succes. De film is een combinatie van actie en geestige dialogen waarin een naïeve muzikant wordt aangezien voor een schietgrage drugsbaron.

> lees verder
DVD | Nederlands | 01 november 2006
4 op 5 sterren
DVD cover van From Dusk Till Dawn
De moordzuchtige broers Gecko (George Clooney en Quentin Tarantino) zijn op de vlucht na een bloedige bankoverval. Ze dwingen een priester (Harvey Keitel) en zijn spannende tienerdochter Juliette Lewis) om hen de grens met Mexico over te smokkelen. Daar overnachten ze in een obscure toplessbar middenin de woestijn: de ‘Titty Twister’. Alles lijkt normaal, maar ‘s avonds verschijnen ineens honderden vampiers!!! En ze kunnen het bloed van de Gecko broers wel drinken! Keiharde gevechten volgen om de aanvallen van de demonen te overleven.
›› meer info en gelijkaardige dvd's
DVD | Engels | 23 mei 2007
4.3 op 5 sterren
DVD cover van Rat Race
Een casino-eigenaar (John Cleese) heeft iets leuks bedacht: wie het eerst door de woestijn reist, krijgt twee miljoen dollar. Dat laten de kandidaten zich geen twee keer zeggen. Met helicopters, de trein, een schoolbus vol gillende dames, een luchtballon, een raketwagen en de auto van Hitler proberen o.a. Rowan Atkinson, Whoopi Goldberg, Cuba Gooding Jr, en Seth Green zo snel mogelijk bij het geld te komen. Zo'n gigantische bende heb je nog nooit meegemaakt. Ooit een koe tegen je voorruit gehad? Dat bedoelen we.
›› meer info en gelijkaardige dvd's
DVD | Engels | 12 december 2006
3.6 op 5 sterren
DVD cover van Spy Kids 3 - Game Over
De succesvolle meesterspionnen werken niet meer. De nieuwste gadgets zijn nu voor anderen tot....Juni een spectaculaire opdracht krijgt, waar hij geen nee tegen kan zeggen. Zijn zus Carmen zit opgesloten in een levensgevaarlijk computerspel, gemaakt door de verschrikkelijk kwaadaardige 'Toymaker' (Sylvester Stallone). Juni is de enige die haar zou kunnen bevrijden. In een razendsnelle race tegen de klok moet Juni al zijn talent, vernuft en beschikbare hightech snufjes inzetten. Extra hulp is noodzakelijk. Zal hij op tijd zijn om zijn zus te bevrijden?
›› meer info en gelijkaardige dvd's
DVD | Engels | 10 november 2010
4.3 op 5 sterren
DVD cover van Desperado Colleciton - Triple Pack
El Mariachi Een jonge gitarist trekt door New Mexico om ergens zijn boterham te kunnen verdienen. Het wordt hem wel moeilijk gemaakt als zijn gitaarkoffer verwisseld wordt voor een zelfde koffer, maar dan met zware wapens. Een vergissing, maar hij moet wel een bende moordenaars van zich afhouden! Desperado Antonio Banderas is Mariachi, een Mexicaanse muzikant die vastbesloten is af te rekenen met de moordenaar van zijn vriendin. Gewapend met een gitaarkoffer vol munitie en met de hulp van zijn beste vriend en de bloedstollend mooie eigenares van de plaatselijke boekhandel, neemt Mariachi het...
›› meer info en gelijkaardige dvd's
Blu-ray | Engels | 01 december 2011
4.5 op 5 sterren
DVD cover van Machete (Blu-ray)
Machete (Danny Trejo) is een losgeslagen voormalige ''Mexican Federale'' die zijn naam ruimschoots verdiend heeft met het hanteren van kapmessen. Nu zoekt hij werk in Amerika nadat hij gebruikt is door de Mexicaanse drugslord Torrez (Steven Segal). Machete twijfelt dan ook niet lang over een klus om de corrupte senator McLaughlin (Robert De Niro) om te leggen. Maar als blijkt dat hij weer in een val is getrapt moet hij opnieuw op de vlucht. Tot hij bedenkt dat het genoeg geweest is en hulp inroept om een genadeloze wraakactie op te zetten. Die krijgt hij van een stel outlaws, waaronder de...
›› meer info en gelijkaardige dvd's
Blu-ray | Engels | 04 juni 2013
4.8 op 5 sterren
DVD cover van Code Name Geronimo (Blu-ray)
Het Navy Seal Team Six is het elitekorps van het Amerikaanse leger. Deze antiterreureenheid moet een ultrageheime opdracht uitvoeren, die rechtstreeks uit het Pentagon komt: het doelwit 'Geronimo' gevangen nemen en indien nodig uitschakelen. Bestemming: de militaire basis van Baghram in Afghanistan en het noorden van Pakistan waar na meer dan acht maanden surveillance de schuilplek van Osama Bin Laden is ontdekt...
›› meer info en gelijkaardige dvd's
DVD | Frans | 04 december 2013
4.5 op 5 sterren
DVD cover van S.W.A.T. / S.W.A.T.: Firefight
- S.W.A.T.: Rechercheur Jim Street (Colin Farrel) is vanwege zijn opstandige gedrag gedegradeerd tot bureauwerk. Als commandant Hondo (Samuel L. Jackson) een team moet samenstellen met de vijf beste agenten die hij kan vinden, krijgt hij echter een tweede kans. Dit Special Weapons and Tactics Team - S.W.A.T. - krijgt een bijna onmogelijke taak opgelegd: ze moeten het transport van drugsbaron Alex Mantel begeleiden. Deze gevaarlijke crimineel looft een beloning van 100 miljoen dollar uit aan degene die hem bevrijdt. Wat volgt is een explosieve achtervolging... - S.W.A.T.: Firefight:...
›› meer info en gelijkaardige dvd's
DVD | Engels
4.7 op 5 sterren
DVD cover van Alita: Battle Angel
Het verhaal over een cyborg in de verre toekomst
In dit adembenemende avontuur van hoop en wilskracht wordt de cyborg Alita (Rosa Salazar) zonder herinneringen wakker in een post-apocalyptische wereld. Op zoek naar haar verleden ontdekt ze haar ongelooflijke lot.
›› meer info en gelijkaardige dvd's
Blu-ray | Engels
4.7 op 5 sterren
DVD cover van Alita: Battle Angel (Blu-ray)
Het verhaal over een cyborg in de verre toekomst
In dit adembenemende avontuur van hoop en wilskracht wordt de cyborg Alita (Rosa Salazar) zonder herinneringen wakker in een post-apocalyptische wereld. Op zoek naar haar verleden ontdekt ze haar ongelooflijke lot.
›› meer info en gelijkaardige dvd's
4K_Blu-ray | Engels
4.7 op 5 sterren
DVD cover van Alita: Battle Angel (4K Ultra HD Blu-ray)
Het verhaal over een cyborg in de verre toekomst
Van de visionaire filmmakers James Cameron en Robert Rodriguez komt nu dit spectaculaire cyberpunk-avontuur. Een vrouwelijke robot (Rosa Salazar) wordt in de 26e eeuw op de schroot gevonden en hersteld door een wetenschapper (Christoph Waltz). Eenmaal gerepareerd blijkt ze geprogrammeerd met zeer gevaarlijke vechttechnieken. Dit artikel bevat 3 discs te weten een 3D Blu-ray, Blu-ray en een 4K Ultra HD versie.
›› meer info en gelijkaardige dvd's