Alle films en series van regisseur Babak Najafi (1-10)

Bekijk hier alle films en series van regisseur Babak Najafi. Deze lijst van dvd's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte films van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 films of series getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien DVD's van Babak Najafi te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over deze regisseur op volgende link: boeken over 'Babak Najafi'

DVD | Zweeds | 29 oktober 2013
DVD cover van Snabba Cash 2
Tweede deel uit de Stockholm trilogie. Johan “JW” Westlund was ooit een veelbelovende student bedrijfskunde, maar zit nu vast na zijn veroordeling voor grootschalige drugssmokkel. Wanneer tijdens zijn opsluiting blijkt dat niemand van zijn oude vrienden nog iets met hem te maken wil hebben, besluit JW geen minuut langer achter de tralies door te brengen en zich volledig op een leven in de misdaad te storten. Een sterke thriller over hebzucht, vriendschap en vergeving.
›› meer info en gelijkaardige dvd's
DVD | Zweeds | 27 mei 2014
4.6 op 5 sterren
DVD cover van Stockholm Trilogie - Snabba Cash
In Stockholm, waar de decadente bovenwereld en de rauwe onderwereld van Zweden nauw met elkaar verbonden zijn, kruisen de wegen van drie jonge mannen elkaar. De ambitieuze student JW zoekt koortsachtig manieren om zijn dure levensstijl te kunnen blijven betalen. Jorge is een drugsdealende latino die uit de gevangenis ontsnapt. En de Joegoslavische huurling Mrado probeert de voogdij over zijn dochtertje te krijgen. Alle drie zwichten ze voor de destructieve lokroep van de Zweedse onderwereld. De STOCKHOLM TRILOGIE, bestaande uit de keiharde thrillers SNABBA CASH I, II en III, vertelt het...
›› meer info en gelijkaardige dvd's
Blu-ray | Engels | 20 juli 2016
4.3 op 5 sterren
DVD cover van London Has Fallen (Blu-ray)
Wanneer de Engelse premier onder verdachte omstandigheden dood wordt gevonden, gaan alle alarmbellen af. Zijn begrafenis blijkt de ideale plek om een aanslag te plegen en de wereld ligt plots in de handen van slechts drie personen: de president van de Verenigde Staten, zijn meest betrouwbare geheim agent en een Engelse MI-6 agent.
›› meer info en gelijkaardige dvd's
DVD | Engels | 20 juli 2016
4.3 op 5 sterren
DVD cover van London Has Fallen
Wanneer de Engelse premier onder verdachte omstandigheden dood wordt gevonden, gaan alle alarmbellen af. Zijn begrafenis blijkt de ideale plek om een aanslag te plegen en de wereld ligt plots in de handen van slechts drie personen: de president van de Verenigde Staten, zijn meest betrouwbare geheim agent en een Engelse MI-6 agent. "Well you should've brought more men."
›› meer info en gelijkaardige dvd's