Best verkochte televisie series in 'Horror' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van DVD en Blu-ray televisie serie bestsellers van 2020 in de categorie Horror. Een uitgebreide lijst van de best verkochte horror tv series.

In deze lijst staan enkel de best verkochte horror tv-series. Bekijk hier de best verkochte horror films of bekijk hier alle series en films in 'horror'

DVD | Engels | 09 november 2016
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Buffy The Vampire Slayer - De Complete Collectie (Seizoen 1 t/m 7)
Alle seizoenen van Buffy The Vampire Slayer
Meisjes droomden haar te zijn, mannen wilde haar als vriendin: Buffy the Vampire Slayer. De serie die humor met opwinding en actie combineert. Buffy Summers ontdekt een bijzondere gave die zowel een zegen als een vloek is. De zestienjarige, schattige, blonde en petite tiener blijkt een zeer zeldzame vampierdoder te zijn. Ze moet de wereld behoeden van de ondergang door zoveel mogelijk demonen en vooral vampiers te doden. Daar krijgt ze wel steun bij van goede vriendinnen en professoren Buffy The Vampire Slayer begon in 1996 en liep tot 2003. De serie telt 145 afleveringen.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
DVD | Engels

Tv Series
4.9 op 5 sterren
Afbeelding van Supernatural - Seizoen 13
Ga op monsterjacht in de sinistere werelden van het bovennatuurlijke
De meeste mensen zijn blij met de wonderbaarlijke komst van een nieuw gezinslid. Voor de broers Sam en Dean Winchester is een pasgeborene echter geen reden tot feest. Niet als het blijkt te gaan om Jack, zoon van Lucifer, die over de aarde zwerft zonder te weten wie of wat hij is en welke ravage hij kan aanrichten. De broers proberen samen uit te vogelen wat ze met deze jonge nephilim moeten doen en dat zorgt voor de nodige spanningen. Op Castiel hoeven ze helaas niet meer te rekenen en hun moeder, Mary, zit gevangen in een apocalyptische wereld met Lucifer. De jongens hebben meer nodig dan...
›› meer info en gelijkaardige artikelen
DVD | Engels | 03 oktober 2018
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van The Walking Dead - Seizoen 8
Rick Crimes en zijn groep leven nu al een lange tijd onder het brute regime van Negan en zijn troepen, waardoor zij weten hoe gewelddadig de wereld kan zijn. Samen met de Hilltop en het Koninkrijk, de Alexandriërs en zijn eigen groep overlevenden besluit Rick om terug te vechten. De Redders van Negan zijn met meer en beter uitgerust, maar Rick laat zich niet tegenhouden en vecht samen met de anderen voor een betere toekomst.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
DVD | Engels | 12 december 2018

Tv Series
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Fear The Walking Dead - Seizoen 4
De werelden van Madison Clark en haar gezin botsen als ze Morgan Jones (Lennie James, The Walking Dead) tegen het lijf lopen. Ze worstelen met zichzelf en zijn onzeker over het ontmoeten en toelaten van nieuwe mensen. Er moet toch een manier zijn om een nieuw bestaan op te bouwen en om gaan met vijanden en bedreigingen?
›› meer info en gelijkaardige artikelen
DVD | Engels
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Castle Rock - Seizoen 1
Gebaseerd op de boeken van Stephen King
De anthologieserie Castle Rock brengt vele karakters en thema's uit de boeken van Stephen King samen. Elke aflevering focust zich op een wereld uit een bekend verhaal van de auteur. Henry Deaver ontvangt een bericht, waardoor hij voor het eerst sinds de dood van zijn vader besluit terug te keren naar Castle Rock. Daar, in onder meer de gevangenis van Shawshank, gebeuren gruwelijke dingen.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
DVD | Engels

Tv Series
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Supernatural - Seizoen 14
Het duo Sam en Dean Winchester keren terug
In seizoen 14 van Supernatural gaat de schokkende reis van de gebroeders Winchester door als Supernatural zijn historische veertiende seizoen ingaat. Sam en Dean hebben overeenkomsten met monsters, demonen, de hemel en hel. Door verschillende universums te gaan, hebben de Winchesters en Jack uiteindelijk gevochten tegen Lucifer om hun moeder terug te krijgen, dit met een verrassende bondgenoot als gevolg: Gabriel. Met de hulp van Gabriel, de Winchesters en de engelen bedachten ze een plan om terug te keren naar de apocalyps wereld om te voorkomen dat de kwaadaardige aartsengel Michael een...
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Blu-ray | Engels

Tv Series
5 op 5 sterren
Afbeelding van Fear The Walking Dead Seizoen 5 (Blu-Ray)
Fear the Walking Dead is terug en de missie van de groep is duidelijk: het vinden van overlevenden en het verbeteren van de wereld of wat daar nog van over is. Iedereen gelooft dat ze de fouten uit het verleden kunnen herstellen door nu anderen te helpen. Onder leiding van Morgan Jones wordt de groep op de proef gesteld wanneer ze zich op onbekend terrein begeven en worden gedwongen hun grootste angsten te trotseren. Door deze angsten onder ogen te zien ontdekken ze een nieuwe manier van leven, eentje die hen voor altijd zal veranderen…
›› meer info en gelijkaardige artikelen
DVD | Zweeds

Filip Berg
4 op 5 sterren
Afbeelding van Black Lake - Seizoen 1
Nederlands ondertitelde versie van de Zweedse thriller (Svartsjön) Black Lake. Het eerste seizoen van een Zweedse crime thriller van formaat! Het afgelegen en verwaarloosde skiresort Black Lake is al jaren gesloten. Johan is van plan om het te heropenen en nodigt zijn vrienden daarom uit voor een proefvakantie. Al snel houdt een reeks verontrustende gebeurtenissen de groep in zijn greep.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
DVD | Zweeds

Tv Series
Afbeelding van Black Lake Season 2
Een cruiser dropt een bont gezelschap passagiers op Kallskär. Het eiland heeft een donkere geschiedenis. In de negentiende eeuw woonden er cholerapatiënten, tijdens de oorlog vluchtelingen uit de Baltische staten en in de jaren zeventig lastige delinquenten.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

 

Bovenliggende lijsten: ›› Films & Series